Grafisk design och produktion för tryck & digitala kanaler

Extern resurs till marknadsavdelningen

Jag erbjuder personlig service, flexibilitet och kostnadseffektivitet utan att tumma på kvalitén. Jag hjälper företag med alla tjänster inom grafisk formgivning och produktion i perioder med hög arbetsbelastning och säkrar att deadlines eller andra mål hålls när egna interna resurser är otillgängliga/otillräckliga.

Webbdesign

Behöver du en ny hemsida? Jag skapar en webbplats, helt skräddarsytt efter dina önskemål och behov med fokus på användarvänlighet och SEO. Undvik tråkiga mallar och standardlösningar. Jag analyserar, planerar och bygger en webbplats från grunden.

Jag kan även hjälpa till om du vill uppdatera din befintliga webbplats eller komplettera med sidor och innehåll som följer den grafiska profilen.

Idé och grafiskt koncept

Behöver du hjälp med att på ett kreativt, professionellt sätt ta fram en grafisk profil eller en ny företagslogotyp? Ett grafiskt koncept, tex förpackningskoncept eller en kampanj? Eller kanske en ny hemsida?

Min breda erfarenhet av grafisk design gör att jag inte bara kan ta fram rätt form för att bära fram ditt budskap, utan också säkerställa att resultatet är av högsta möjliga kvalitet. Något du kan använda och vara stolt över under många år framöver.

Digitalt eller tryckt? Kommersiellt eller ideellt? Jag har lång erfarenhet av att skapa grafiska profiler och koncept för alla ändamål och kanaler.

Original och layout

Har du de grafiska manualerna och koncepten på plats, men behöver hjälp med framtagning av original till förpackningar, kataloger och butiksmaterial? Banners eller bilder och bildspel för digitala kanaler? Ska du uppdatera ett dokument med nya bilder eller textändringar? Språkversioner? Eller behöver du kanske ett iögonfallande klipp att dela på sociala medier?

Jag ser till att konceptet håller ihop och att den grafiska profilen följs. Finns behov redigerar och manipulerar jag även bilder, effektivt och professionellt.

Min långa erfarenhet som Originalare gör att du kan vara trygg i att slutresultatet är av högsta möjliga kvalitet.

Projektledning av grafiska projekt

Låt mig bli spindeln i nätet vid produktkataloger, produktfotografering, förpackningsprojekt eller andra grafiska projekt.

Jag håller koll på alla viktiga datum och deadlines, ser till att tryckeriet, fotografen och andra kontakter har det de behöver, så att du kan tänka på annat.